Vilka är Wetterpool?

Wetterpool är ett företag som har lång erfarenhet av att bygga pooler och poolområden. Vi är fyra personer med olika bakgrund och kunskapsområden som gick samman och 2022 grundade Wetterpool. Vi bygger din pool, din uteplats.

Vilka är vi?

När Christina och André byggde pool hemma på villaträdgården i Huskvarna upplevde de att det var svårt att navigera i djungeln av leverantörer, olika typer av entreprenadföretag, pooltyper… Hur fyller vi poolen när den är klar? Vem kontaktar vi för att koppla in elen? Frågorna var många, men svaren var desto fler från snickarna som förverkligade parets pooldrömmar. Snickarna? Ola och Daniel.

Ola och Daniel har tillsammans drygt 10 års erfarenhet av att bygga pooler och poolområden. De sitter på riktig expertkunskap om allt som hör pooler till.

Efter noggranna förberedelser och utbildningar grundade vi Wetterpool hösten 2022. Vi säljer allt från färdiga poolpaket för egenmontering till kompletta poolområden där du kan luta dig bakåt i solstolen medan vi sköter såväl planering, grundarbete och montering. Vi är precis den där leverantören som Christina och André tyckte saknades när de byggde sin egen pool.

Vi är Wetterpool och vi finns med dig igenom ditt poolbygge – från idé till första doppet.

Christina och André – kreatör/organisatör och marknadsförare

Christina är kanske den första du kommer i kontakt med när du först pratar med oss. Det är hon som hjälper er med designkoncept, och som ser till att er idé blir förverkligad.

Christina finns med genom hela processen och håller samman alla projektets trådar.

André är ansvarig för marknadsföring.

Daniel och Ola – våra doers

När poolen byggs är det Daniel och Ola som gör allt som behöver göras vid ett poolbygge. I allt från gjutning av bottenplatta till trallbygge och takmontering är det oss du har hjälp av.