Ben som plaskar i en pool och ovansidan av en hatt

Vilket poolpaket passar dig?

Vi har tre poolpaket som alla finns i två olika storlekar. Passar inte något av paketen dina önskemål skräddarsyr vi lösningar efter just dina önskemål och tomtens förutsättningar.

Vad ingår i poolpaketen?

I alla våra paket ingår det reningsverk, UV-ljus som tar bort bakterier och alger samt minskar förbrukning av kemikalier. Vi jobbar med WP thermoblock som är en robust stomme med en lång livslängd. Poolen kan både grävas ned och vara fristående eftersom den är självbärande.

Priserna innefattar produkterna som specificeras i varje paket, för dig som vill ha hjälp med hela poolbygget tillkommer arbetskostnad.

Poolpaket 1 – Standard

WP Thermopool Standard är vår mest prisvärda pool. Här ingår allt för att bygga en komplett pool, inklusive poolskydd och värmepump.

Finns i två storlekar; 3x6m eller 4x8m

Poolpaket 2 – Relax

WP Thermopool relax har en 4-stegs helgaveltrappa. Det ingår värmepump och en uppgradering till poolskydd Capella med grå snabbfäste.

Finns i två storlekar; 3x6m eller 4x8m

Castor-överdrag över upplyst pool i kvällsmörker
Nova comfort pooltak över en pool med en flytleksak

Poolpaket 3 – Plus

WP Thermopool plus är vår mest exklusiva paket med ett energisparande Nova Comfort tak som förlänger badsäsongen. Det ingår 4-stegs helgaveltrappa samt värmepump.

Finns i två storlekar; 3x6m eller 4x8m

Kontakta oss

Har du en fråga eller vill bolla idéer med oss? Välkommen att kontakta oss. Du hittar våra kontaktuppgifter under fliken "Kontakta oss", och vill du hellre kan du skicka in formuläret nedan.
Jag godkänner personuppgiftshantering
Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.